tag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post4829747257751193066..comments2023-05-20T11:28:05.742+03:00Comments on За хубавите неща: Пиле гювечveracooperhttp://www.blogger.com/profile/18230000399392876785noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post-7907759450520201762009-06-24T11:27:07.275+03:002009-06-24T11:27:07.275+03:00Значи ние по един и същ начин готвим, с фантазията...Значи ние по един и същ начин готвим, с фантазията си.<br />Това е изкуството на добрата кулинарка, да има свои идеи и да ги прилага. Макар и различни, те са вкусни.Благодаря още веднъж, аз не съм професионален готвач, зъботехник съм, но обичам да готвя, нещо като хоби. Лека и пръст на баба ми, това беше нейното хоби, което наследих.veracooperhttps://www.blogger.com/profile/18230000399392876785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post-75319930841337906312009-06-24T10:46:02.732+03:002009-06-24T10:46:02.732+03:00Аз не съм голям кулинар като вас,макар че работих ...Аз не съм голям кулинар като вас,макар че работих като готвач на Халкидики допреди две седмици.До неотдавна ние отглеждахме зайци,най-хубавото месо на света,във въпросния гювеч са опечени много през годините,агънца и яренца също си отглеждахме.Нямам точни рецепти,приготвям ги както ми хрумне,със плънка и без плънка,с кисело зеле,с картофи,много често и с двете заедно.Когато има плънка с ориз и дробчета много е важно да има повечко зеленийки(пресен лук,магданоз и най-вече джоджен)тогава е много вкусно.dimka53https://www.blogger.com/profile/09022860729565009254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post-88559348673619069132009-06-24T07:19:36.214+03:002009-06-24T07:19:36.214+03:00Теменужка, наистина стана хубаво ядене, опитай. До...Теменужка, наистина стана хубаво ядене, опитай. Дори и , както от беляза dimka 53, без патладжан и бамя. Понякога правя такива ястия, нещо уж недовършено, но се получава вкусно ястие, като това. А се счупи наистина гювеча ми, dimka53, той беше много стар, от майката на мама. Едно чукване в плота го направи на парчета. Няма драма.., но защо не публикуваш тайните на твоя гювечен съд?veracooperhttps://www.blogger.com/profile/18230000399392876785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post-19448429384693583732009-06-23T20:46:08.808+03:002009-06-23T20:46:08.808+03:00Моят глинен гювеч си го купих от едни грънчари на ...Моят глинен гювеч си го купих от едни грънчари на четвъртъчния пазар в Асеновград през 72г. и още си е във форма.Ако можеше да говори за какви ли не вкусотии би ни разказал.за гювеча на Вера,какво бих могла повече да кажа?Вера и сама отбеляза липсата на патладжана и бамя,бих си хапнала от това даже и без пиле.Да ви е сладко,от все сърце ви желая добър апетит.dimka53https://www.blogger.com/profile/09022860729565009254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post-61687316771488322882009-06-23T20:00:38.751+03:002009-06-23T20:00:38.751+03:00Вера, благодаря ти за чудесната идея!Аз също много...Вера, благодаря ти за чудесната идея!Аз също много обичам пиле, но не съм го приготвяла по този начин, не се и съмнявам,че е станало много вкусно!Не съм ползвала глинения гювеч от зимата, когато приготвях свинско със зеле и кавърма:)Temenuzhka Petrovahttps://www.blogger.com/profile/13995430491408120412noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post-7248288337689933722009-06-23T09:46:21.266+03:002009-06-23T09:46:21.266+03:00Марги, това ми дойде ей така, като идея. Понякога ...Марги, това ми дойде ей така, като идея. Понякога става така, нали знаеш, има едни дни "почисти хладилник", слагаш всички останали зеленчуци, от друго готвене, в тавата и после разбираш какъв е резултата. Но това стана наистина вкусно, много вкусно. Опитай, ще ти хареса.veracooperhttps://www.blogger.com/profile/18230000399392876785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post-63394528497513903432009-06-23T09:03:05.698+03:002009-06-23T09:03:05.698+03:00Верче,това наистина е предизвикателство. Ще ти изп...Верче,това наистина е предизвикателство. Ще ти изпратя моите снимки, когато в най-скоро време го направя-заинтригувана съм много за този специалитет. Не съм пробвала нещо подобно.Благодаря!!!margarita_rvhttps://www.blogger.com/profile/02519081666637256973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post-66105667071636647372009-06-22T21:52:28.865+03:002009-06-22T21:52:28.865+03:00Благодаря ти, Благи, не очаквах чак да е толкова в...Благодаря ти, Благи, не очаквах чак да е толкова вкусно, но стана невероятнен обяд. Макар че нямаше патладжан и бамя, стана вкусно, нали консумирам само пилешко, та се гордея със себе си.veracooperhttps://www.blogger.com/profile/18230000399392876785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post-66210766226582485872009-06-22T20:28:08.329+03:002009-06-22T20:28:08.329+03:00Малее, как обичам гювеч! С овнешко най-много, ама ...Малее, как обичам гювеч! С овнешко най-много, ама и с пилешко няма да откажа при такъв набор от зеленчуци!<br />Обичам те, Вера! Само за вкусни манджи пишеш!Благаhttps://www.blogger.com/profile/12632490965728432981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2126708873446186224.post-53060230889233747202009-06-22T20:26:52.673+03:002009-06-22T20:26:52.673+03:00Този коментар бе премахнат от автора.Благаhttps://www.blogger.com/profile/12632490965728432981noreply@blogger.com