05 февруари 2009
Рецепта за ябълков пай ( само за мъже! )
Разгръщайки страниците на един шуменски форум, прочетох нещо, което ме накара доста дълго да се смея. Една интересно написана рецепта, която всеки мъж може да забърка. И следващият път-малко по-внимателно, мили мъже. Надявам се, че ще хареса не само на мъжете....
Вярвам, че автора на този бисер няма да се почувства ограбен, защото така публикацията ще стане достояние на повече читатели. И нека знае, че е написал нещо много, много добро. Благодаря му за добрата работа.
Из" Кулинарни рецепти.....мммммммммм" от форума на Шумен
Автор sentinel от 5. 06. 2008 год.
Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте
здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия
път бъдете по-внимателни.
Вземете голяма купа, разбийте в ръба й яйцата и
изсипете тяхното съдържимо в купата.
Изчистете масата и столовете от жълтъците,
бъдете внимателни.
И така, имаме 5 жълтъка в купата.
Сега вземете миксер, сложете му накрайниците
за бъркане и разбийте жълтъците, нищо, пробвайте
пак да поставите накрайниците... Сега разбивайте.
Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, махнете
жълтъка от ушите.И тъй сега имаме в купата
2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими
за пая.Сега облепете стените и прозорците на
кухнята с вестници, покрийте мебелите с някакви
стари тъкани...Време е да добавим брашното,
сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в
купата при жълтъците, останалите 800 грама
внимателно съберете и върнете в пакета.
След като се убедите, че стените и прозорците
са наистина добре облепени, започнете разбиването
на сместа.
Вземете душ.
Вземете 4 големи ябълки и остър нож, пред-
варително изтичайте до аптеката за йод, пластир
и бинт. Време е да пристъпим към чистенето на
ябълките, обработете палеца с йод и го бинто-
вайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете,
че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса
на приготвянето може да изядете само половината,
така че обработете с йод показалеца и средния
пръст и ги бинтовайте.Единствената останала и
вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в
купата. Останалите ги съберете от земята и ги
изхвърлете. Разбърквайте отново с миксера, измийте
хладилника, защото, ако засъхне, се мие трудно.
Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио
тава и я сложете във фурната.
Почакайте час и, ако няма видими промени,
включете фурната.
Като се събудите, не звънете в пожарната,
а отворете прозорците и фурната.
След всичко преживяно идете в близката кръчма.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар