Free clock За хубавите неща: Шапки, шапки..

01 юни 2010

Шапки, шапки..


Модата и практичността на шапките е всеизвестна, тя е красиво допълнение към всеки тоалет и сезон. За зимата или горещото лято, необходимостта им е неизбежна. Както е видно от снимката, аз също съм тяхна почитателка. А не са ли по - загадъчни жените с шапки? Може би..трябва мъжете да кажат.Старите снимки показват донякъде красотата на изработката и начина на употреба, като тази оплетена мрежа за коса от горната снимка, която е и красива и модерна. Освен толкова плътни, има мрежи доста по - тънки и леки, изработени фабрично или ръчно.


Тюрбаните и ретро шапките и сега са актуални. Което и модно ревю да гледаме, те са предпочитаното допълнение за допълване елегантността на един костюм или рокля. Не мога да пиша като критик, защото не преценявам като такъв. И не това е моята цел, тук изразявам своето пристрастие към тези красиви аксесоари от нашия гардероб.
А тези са старата - нова висша мода. Пера, цветя, коприна, органза, тюл и още каквото се сетите. Не са ли красиви жените, които ги носят? Загадъчни и тайнствени..Просто жени!4 коментара:

Unknown каза...

Обичам шапките!!!!

veracooper каза...

И аз също, през всички сезони.

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Страхотен пост за шапките! В същност...хареса ми всичко, което показваш....! Използвах една твоя статия в блога си, но те посочвам като автор мисля, че няма да ми се сърдиш. Адмирации за всички публикации...когато имам време, ще изчета всичко!
Поздрави: Дани

veracooper каза...

Никога не бих се разсърдила за това, така правят съобразителните и добронамерени блогъри. Благодаря за оценката за моя труд..:))