Free clock За хубавите неща: Величествени, горди и.. студени

23 юли 2009

Величествени, горди и.. студени


Крепостта на нашата история, любимо място за всеки българин.От екскурзиите, на които съм ходила, имам спомени от всички замъци и дворци, които съм посетила. Та нали в програмите влизат точно те, с всичките подробности около тяхната история. Освен възхищението от красотата, която минава пред очите ни, на мен обикновено ми ставаше и доста хладно. И как няма, като те са направени от камък, за да запазят сигурността на богатите им притежатели. Това ме накара да намеря снимки на такива красиви замъци, като съобразих да са от местата, където съм била или бих искала да съм. Мечти, мечти..

Не мога да определя кой от всички е най - красив, защото всеки един е прекрасен по своему. И все пак тези обградените от вода са като мечтан сън. Очакваш веднага да се случи нещото, с което приказката да започне. И да няма край.
Синая, Петерхоф или дворците на българските владетели като че ли са по - топли, Може би защото камъка вече не е основен елемент в строежа им. Освен да допълни с красотата си великолепните паркове.3 коментара:

Nanita каза...

Привет Вера!Имам награда за теб.Би ли се отбила да си я получиш.поздрави!

margarita_rv каза...

Освен заглавието - което е най истинското,което може да бъде поставено, мога да добавя само - наистина страхотни снимки!

veracooper каза...

Благодаря ви, винаги се старая да поднеса интересна информация, добре онагледена. От това зависи дали ще я погледне някой, явно се справям не лощо. :)